Q1. Naon Métode Pangiriman Anu Sadia?

DHL, SF, EMS (EMS, ETK, EUB), FedEx

Q2. Naha Anjeun Kapal Internasional?

Sumuhun! Urang ngilikan ka kalolobaan nagara, jeung anjeun salawasna bisa surélék urang di [email dijaga] pikeun mariksa ngeunaan tujuan nu tangtu. Pikeun milarian upami urang ngintunkeun ka nagara anjeun, teraskeun ka halaman pamariksaan sareng nganggo menu lungsur dina 'Alamat Pangiriman' pikeun ningali naha nagara anjeun kalebet.
Sadaya pesenan bakal dialihkeun sareng dikirimkeun ku jasa pos lokal anjeun. Biaya adat sareng tugas henteu diitung nalika ngagaleuh.

Q3. Sabaraha lami kanggo kéngingkeun pakét abdi?

Pesenan bakal dikirim dina 72 jam sareng logistik biasana 7-10 dinten.
Jumlahna aya 10-13 dinten.

Q4. Naon Métode Pembayaran Anu Ditampi?

Kartu Visa
MasterCard
Kartu kiridit
BTC (potongan 10-15%)
Western Union (diskon 10-15%)

Q5. Naha Meuli On-Line Aman?

1.mayar pesenan dina ramatloka

2.Provide Tumbu produk atawa gambar, urang bisa ngitung harga, sarta nyadiakeun Western Union rinci akun Ku email: [email dijaga]

Punten pasihan alamat pangiriman lengkep sareng nomer rekening anjeun, pikeun ngolah langkung gancang

Situs wéb kami nganggo HTTPS pikeun mastikeun yén kartu kiridit sareng inpormasi pribadi anjeun henteu diungkabkeun.
1. Anggo protokol HTTPS pikeun ngabuktoskeun kaaslianana pangguna sareng server pikeun mastikeun yén data dikirim ka klien sareng server anu leres.
2. protokol HTTPS mangrupakeun protokol jaringan diwangun ku SSL + protokol HTTP pikeun transmisi énkripsi sarta auténtikasi identitas. Éta langkung aman tibatan protokol http sareng nyegah data dipaling atanapi dirobih nalika pangiriman pikeun mastikeun integritas data.
3. HTTPS mangrupikeun solusi anu paling aman dina arsitéktur ayeuna. Sanaos henteu leres-leres aman, éta ningkatkeun pisan biaya serangan man-in-the-middle.

Q6. Kumaha kuring nempatkeun pesenan?

1.mayar pesenan dina ramatloka

2.Provide Tumbu produk atawa gambar, urang bisa ngitung harga, sarta nyadiakeun Western Union rinci akun Ku email: [email dijaga]

Punten pasihan alamat pangiriman lengkep sareng nomer rekening anjeun, pikeun ngolah langkung gancang

Q7. Naha kuring peryogi akun pikeun nempatkeun pesenan?

Henteu, anjeun henteu kedah gaduh akun pikeun nempatkeun pesenan replika jam tangan. Anjeun ngan saukur tiasa balanja, nambihan barang kana karanjang, sareng pariksa kaluar. Nalika anjeun nempatkeun pesenan, anjeun tiasa nyayogikeun alamat email pikeun konfirmasi pesenan supados anjeun tiasa ngalacak pesenan anjeun

Q8. Saha anu kuring kedah ngahubungi upami kuring gaduh patarosan?

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga dihubungi kami: [email dijaga]

Q9. Kumaha carana abdi tiasa ngabatalkeun atanapi ngarobih pesenan abdi?

Anjeun tiasa ngahubungan layanan palanggan online kami ku email. [email dijaga]

Q10. Kumaha Kuring Lacak Pesenan Kuring?

Saatos pakét dikirim, kami bakal ngirim email ka anjeun nomer pelacak atanapi ngahubungi palayanan palanggan kami pikeun beja panganyarna. (Email kami:[email dijaga])

Situs wéb: https://t.17track.net

Q11. Kumaha carana abdi tiasa ngabalikeun produk?

  1. Upami logistik henteu sumping (dipotong atanapi leungit), anjeun tiasa ngahubungi palayanan palanggan pikeun nyuhunkeun ngabalikeun duit atanapi ngirimkeun deui.
  2. Saatos nampi barang, Dina 15 dinten, upami anjeun teu puas, , anjeun tiasa ngahubungi layanan palanggan pikeun nyuhunkeun ngabalikeun duit Premis henteu nganggo éta

prosés ngabalikeun duit; ngahubungi layanan palanggan sareng kéngingkeun alamat panampi (email kami:[email dijaga])

Saatos kami nampi barang sareng pariksa aranjeunna, upami jam tangan énggal, henteu kantos dianggo, kami bakal ngatur ngabalikeun duit langsung sareng peryogi 8-20 dinten kanggo uih deui ka kartu anjeun