SALE Hot

Produk Artikel

10 méwah pangalusna sarta mirah 1: 1 replica arloji dipilih pikeun anjeun

Salaku urang sadayana terang, mun anjeun sorangan a arloji replika méwah, eta tiasa nyetél conto alus keur katingal anjeun. Anjeun bakal caang dina riungan jeung pangalusna replika arloji méwah euweuh urusan dimana anjeun. , Lamun anjeun rék meuli méwah 1: 1 replika arloji, éta bisa jadi nangtang mésér katingal nu cocog Anjeun pangalusna. Di dieu, Anjeun bisa meuli arloji replika méwah paling merenah, euweuh urusan naon festival atawa tempat, mun anjeun sorangan arloji misalna. Atanapi nalika anjeun badé masihan tampilan réplika méwah ka jalma karesep anjeun ogé mangrupikeun pilihan anu sampurna.

Salila sababaraha taun, kami parantos diajar seueur jam tangan réplika sareng nguji sareng ngaevaluasi seueur jam tangan. Saatos pamahaman sareng diskusi anu jero, kami mendakan jam tangan réplika 1: 1 méwah pangsaéna dina jam otentik anu pangsaéna. , Tangtosna, éta ogé kalebet fungsi jam tangan, kageulisan, sareng naha éta tahan cai. Ngaliwatan rekomendasi kami, anjeun tiasa mendakan arloji replika méwah karesep anjeun. Dina pilihan kami tina 320 réplika jam tangan Rolex, kami parantos milih sapuluh réplika jam tangan Rolex méwah anu pangsaéna. Ieu kedah paling patut anjeun mésér jam tangan réplika méwah di 2022.

Rolex Submariner 116610LN Lalaki 40 mm Hideung Dial

Rolex 116610LN: Tali anu pangsaéna tina jam tangan méwah ieu panjangna 18 cm, sareng ketebalan wadahna 15 mm. Gerakan na ngagunakeun indikasi otomatis tina Rolex Haliber 2836, arloji klasik tina séri Submariner, kalayan ukuran kasus 40. mm, lebar jam 20mm. Bahan talina pérak stainless steel. Éta jam tangan unisex.

Rolex Daytona Lalaki 116518 MDR 40 mm Otomatis

Gerakan jam tangan Rolex 116518 MDR pangsaéna ieu otomatis; séri éta Daytona, ketebalan hal na nyaeta ngeunaan 16mm, warna tali hideung, éta arloji méwah dirancang husus pikeun lalaki. Ukuran wadahna nyaéta 40mm, rubak jam tanganna 20mm, sareng lensana didamel tina kristal sapir. Kasusna didamel tina 316L anu kuat, anu moal pernah luntur, cacad, atanapi ngagem kulit, sareng ramah lingkungan.

Rolex Daytona 116506IBLDO Lalaki És Biru Dial Silver-nada Otomatis

Datang ka tingali ieu Rolex Daytona 116506IBLDO Men's Ice Blue Dial Silver-tone Automatic; ieu dilarapkeun kalawan stabil pangalusna Rolex haliber 7750 mesin. Ieu arloji lalaki anu ukuranana 40mm. Dial biru És unik ogé masihan anjeun rasa seger ngeunaan Rolex Daytona; pinggel tiram pérak-nada ogé bisa nyocogkeun jalma tina kuriling leungeun béda. Balanja di dieu, ngan ti $199!

Rolex Datejust Men 116233CJDJ Silver-tone Dial Hideung

Rolex Datejust 116233CJDJ pangsaéna ieu mangrupikeun jam tangan méwah otomatis, Diterapkeun ku dial hideung, sareng cadangan kakuatan jam tangan sakitar 40 jam. Kasus pérak-nada ogé nunjukkeun ka urang rasa anu luhur tina jam tangan Rolex ieu; ketebalan na nyaeta ngeunaan 12mm. Gelang Jubilee dua-nada, nyaéta 20mm, ogé masihan kesan anu kuat; balanja ayeuna pikeun Rolex Datejust, ngan 169USD!

Rolex Submariner 126610LV Otomatis Lalaki

Jam Rolex 126610LV mangrupikeun jam tangan otomatis. Éta jam tangan anu paling populér dina séri kapal selam. Éta dijieun tina tali stainless steel. Talina panjangna 18cm. Ukuran kasus jam tangan méwah ieu 40mm; Ukuranna mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun lalaki, ayeuna anjeun tiasa ngagaleuh jam tangan réplika méwah 126610LV kalayan minimum $169!

Rolex Datejust beureum ngora 116234-0120 Pérak-nada

Dina panalungtikan sareng panalungtikan urang, Rolex 116234-0120 mangrupikeun jam tangan anu trendi sareng méwah diantara jam tangan réplika méwah. Warna dial jam tangan ieu pink, sareng éta ogé cocog pikeun kabogoh anjeun. Upami anjeun resep warna pink, anjeun ogé tiasa ngagaleuh jam tangan ieu. Ieu arloji trendi di Datejust, idéal pikeun dipaké ku sadayana. Gerakanna ogé otomatis. Dial na dijieunna tina kaca kristal inten biru, kaca ubiquitous, tapi bisa ngajaga jam anjeun tina goresan. Ayeuna sahandapeun 139, mimiti datang, mimiti dilayanan!

Rolex Gmt-Master Ii Lalaki 126710BKSJ Silver-tone Otomatis 40 mm

Tingali ieu Rolex Gmt-Master Ii Lalaki 126710BKSJ Silver-tone Otomatis 40 mm, salah sahiji model pang populerna GMT-MASTER. Éta cocog sareng wadah pérak sareng pinggel jubileum panjangna sakitar 20cm sareng rubak 20mm. Ngan ti $169 ayeuna!

Rolex Datejust 116234WRO Perak-nada Lalaki

Upami anjeun hoyong milih jam tangan méwah anu katingalina elegan, anjeun kedah milih Rolex 116234WRO ieu; arloji ieu sigana kawas arloji masif di Datejust, arloji ieu boga case & dial & ogé Straps kabéh dipaké dina warna anu sarua, nu ngajadikeun sakabeh jam kasampak harmonis tanpa renik noise. Téknologi canggih sareng pungsi gerakan otomatis anu dianggo anjeunna ngamungkinkeun arloji tiasa dianggo sacara lega dina widang aplikasi anu béda, sapertos jam. Arloji, arloji olahraga-kinerja tinggi, jsb Anjeun teu kudu salempang yén gerakan ieu bakal boga masalah salila pamakéan Anjeun.

Rolex Yacht-Master Ii Lalaki 116680-0002 44mm

Rolex 116680-0002 mangrupikeun jam tangan mewah Yacht-Master II. Warnana diwangun ku biru sareng bodas. Diaméter dial nyaéta 44mm. Jam tangan sapertos kieu katingalina atmosfir pisan nalika dianggo ku lalaki. Ketebalan cangkang nyaéta 15mm, ku kituna anjeun moal karasa nalika ngagemna. Gede pisan, tali sareng wadahna pérak 316 stainless steel. Bahan stainless steel 316 ngajadikeun anjeun langkung aman nalika nganggo jam tangan ieu. Leungeun anjeun moal digores, éta gaduh résistansi korosi anu saé sareng moal gampang karat!

Rolex Datejust 116200BLCAJ Dial Konsentris Biru Otomatis Lalaki

Hayu urang tingali ieu Rolex Datejust 116200BLCAJ Men's Automatic Blue Concentric Dial; ieu dilarapkeun kalawan Rolex Haliber 2836. Ieu milik Datejust 116200 runtuyan, salah sahiji runtuyan pang populerna Rolex urang. Ieu arloji lalaki anu 36mm. Bandwidth jam tangan méwah pangsaéna ieu sakitar 20mm. Mun anjeun kabetot, mangga ulah ragu mésér di dieu.