П1. Кои методи за испорака се достапни?

DHL, SF, EMS (EMS, ETK, EUB), FedEx

П2. Дали испраќате на меѓународно ниво?

Да! Испраќаме до повеќето земји и секогаш можете да ни испратите е-пошта на [заштитена по е-пошта] да проверите за одредена дестинација. За да дознаете дали испраќаме до вашата земја, продолжете на страницата за наплата и користете го паѓачкото мени под „Адреса за испорака“ за да видите дали вашата земја е вклучена.
Сите нарачки ќе бидат префрлени и доставени од вашата локална поштенска услуга. Надоместокот за царина и давачки не се пресметува при купувањето.

П3. Колку време ќе биде потребно за да го добиете мојот пакет?

Нарачките ќе бидат испорачани во рок од 72 часа, а логистиката обично ќе биде 7-10 дена.
Вкупно 10-13 дена.

П4. Кои начини на плаќање се прифатени?

Виза картичка
MasterCard
Кредитна картичка
БТК (10-15% попуст)
Western Union (10-15% попуст)

П5. Дали е безбедно купувањето преку Интернет?

1.плати нарачка на веб-локација

2.Обезбедете линкови или слики за производи, можеме да ја пресметаме цената и да обезбедиме детали за сметката на Western Union по е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Ве молиме наведете ја вашата целосна адреса за испорака и број на сметка, за побрза обработка

Нашата веб-локација користи HTTPS за да се осигура дека вашата кредитна картичка и личните податоци не се откриваат.
1. Користете го протоколот HTTPS за автентикација на корисниците и серверите за да се осигурате дека податоците се испраќаат до правилниот клиент и сервер.
2. Протоколот HTTPS е мрежен протокол изграден од протоколот SSL+HTTP за шифриран пренос и автентикација на идентитетот. Тој е побезбеден од http протоколот и спречува кражба или промена на податоците за време на преносот за да се обезбеди интегритет на податоците.
3. HTTPS е најсигурното решение според сегашната архитектура. Иако не е апсолутно безбеден, во голема мера ја зголемува цената на нападите од човек во средината.

П6. Како да направам нарачка?

1.плати нарачка на веб-локација

2.Обезбедете линкови или слики за производи, можеме да ја пресметаме цената и да обезбедиме детали за сметката на Western Union по е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Ве молиме наведете ја вашата целосна адреса за испорака и број на сметка, за побрза обработка

П7. Дали ми треба сметка за да нарачам?

Не, не треба да имате сметка за да нарачате реплика часовници. Можете едноставно да купувате, да додавате ставки во количката и да се одјавите. Кога ја поставувате вашата нарачка, можете да наведете е-адреса за потврда на нарачката за да можете да ја следите вашата нарачка

П8. Со кого да контактирам ако имам какви било прашања?

Ако имате какви било прашања, Ве молиме слободно контактирајте не: [заштитена по е-пошта]

П9. Како можам да ја откажам или променам мојата нарачка?

Можете да контактирате со нашата онлајн служба за корисници преку е-пошта. [заштитена по е-пошта]

П10. Како да ја следам мојата нарачка?

Откако ќе се испрати пакетот, ќе ви го испратиме бројот за следење на е-пошта или ќе ја контактираме нашата служба за корисници за најновите вести. (Нашата е-пошта:[заштитена по е-пошта])

Веб-страница за пребарување: https://t.17track.net

П11. Како можам да вратам производ?

  1. Ако логистиката не пристигне (одбиена или изгубена), можете да ја контактирате службата за корисници за да побарате враќање на средствата или повторно да ја испратите
  2. По приемот на стоката, во рок од 15 дена, доколку не сте задоволни, можете да ја контактирате службата за корисници за да побарате враќање на средствата Просторијата не ја користи

Процес на рефундирање; контактирајте со службата за корисници и добијте ја адресата на примачот (нашата е-пошта:[заштитена по е-пошта])

Откако ќе ја примиме стоката и ќе ја провериме, ако часовникот е нов, никогаш не бил носен, ќе организираме рефундирање веднаш и потребни се 8-20 дена за да се врати назад на вашата картичка.