Q1. Apa Cara Pengiriman sing kasedhiya?

DHL, SF, EMS (EMS, ETK, EUB), FedEx

Q2. Apa Sampeyan Kirim Internasional?

ya wis! We kapal kanggo paling negara, lan sampeyan bisa tansah email kita ing [email dilindhungi] kanggo mriksa babagan tujuan tartamtu. Kanggo ngerteni apa kita ngirim menyang negara sampeyan, pindhah menyang kaca checkout lan gunakake menu gulung mudhun ing 'Alamat Pengiriman' kanggo ndeleng apa negara sampeyan kalebu.
Kabeh pesenan bakal ditransfer menyang lan dikirim dening layanan pos lokal. Bea cukai lan bea ora diwilang nalika tuku.

Q3. Suwene Bakal Njupuk Paket Kula?

Pesenan bakal dikirim sajrone 72 jam lan logistik biasane 7-10 dina.
Total 10-13 dina.

Q4. Apa Cara Pembayaran sing Ditampa?

Kertu Visa
MasterCard
Kertu kredit
BTC (diskon 10-15%)
Western Union (diskon 10-15%)

Q5. Apa Tuku On-Line Aman?

1. mbayar pesenan ing situs web

2. Nyedhiyani pranala produk utawa gambar, kita bisa ngetung rega, lan nyedhiyani rincian akun Western Union Miturut email: [email dilindhungi]

Mangga wenehi alamat pangiriman lengkap lan nomer akun, supaya proses luwih cepet

Situs web kita nggunakake HTTPS kanggo mesthekake yen kertu kredit lan informasi pribadhi ora dicethakaké.
1. Gunakake protokol HTTPS kanggo otentikasi pangguna lan server kanggo mesthekake yen data dikirim menyang klien lan server sing bener.
2. Protokol HTTPS minangka protokol jaringan sing dibangun dening protokol SSL + HTTP kanggo transmisi ndhelik lan otentikasi identitas. Iku luwih aman tinimbang protokol http lan nyegah data saka dicolong utawa diganti nalika transmisi kanggo njamin integritas data.
3. HTTPS minangka solusi paling aman miturut arsitektur saiki. Senajan ora pancen aman, iku mundhak banget biaya saka serangan man-in-the-middle.

Q6. Kepiye carane nggawe pesenan?

1. mbayar pesenan ing situs web

2. Nyedhiyani pranala produk utawa gambar, kita bisa ngetung rega, lan nyedhiyani rincian akun Western Union Miturut email: [email dilindhungi]

Mangga wenehi alamat pangiriman lengkap lan nomer akun, supaya proses luwih cepet

Q7. Apa aku butuh akun kanggo nggawe pesenan?

Ora, sampeyan ora perlu duwe akun kanggo nggawe pesenan jam tangan. Sampeyan mung bisa blanja, nambah item menyang cart, lan mriksa metu. Nalika sampeyan nggawe pesenan, sampeyan bisa menehi alamat email kanggo konfirmasi pesenan supaya sampeyan bisa nglacak pesenan

Q8. Sapa sing kudu aku hubungi yen aku duwe pitakon?

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo hubungi kita: [email dilindhungi]

Q9. Kepiye carane bisa mbatalake utawa ngganti pesenanku?

Sampeyan bisa ngubungi layanan pelanggan online liwat email. [email dilindhungi]

Q10. Kepiye carane Lacak Pesenku?

Sawise paket dikirim, kita bakal ngirim email menyang nomer nelusuri utawa hubungi layanan pelanggan kanggo kabar paling anyar. (Email kita:[email dilindhungi])

Situs web pitakon: https://t.17track.net

Q11. Kepiye carane bisa ngasilake produk?

  1. Yen logistik ora teka (dipotong utawa ilang), sampeyan bisa hubungi layanan pelanggan kanggo njaluk mbalekaken utawa ngirim maneh.
  2. Sawise nampa barang, Ing 15 dina, yen sampeyan ora wareg, , sampeyan bisa hubungi layanan customer kanggo njaluk mbalekaken Premis ora nggunakake

Proses mbalekaken; hubungi layanan pelanggan lan entuk alamat panampa (email kita:[email dilindhungi])

Sawise kita nampa barang lan mriksa, yen jam tangan anyar, ora tau dipakai, kita bakal ngatur mbalekaken langsung lan mbutuhake 8-20 dina kanggo bali menyang kertu.